Gastenboek

18 gasten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7

U kunt hier een review achterlaten

19-09-2019 - H.Meijer

We hebben 2 mooie weken gehad in appartement Alpentraum.
Het zag er allemaal keurig uit.
Wij vonden het jammer dat we geen zon op het balkon hadden, en hebben zelf 2 campingstoelen gekocht om relaxt te kunnen zitten.
Maar verder waren we erg tevreden.
Ook de ligging ten opzichte van het dorp is ideaal.
We hopen zeker terug te komen.

Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 9
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 8
Prijs / Kwaliteit 9

17-09-2019 - Familie Hollenberg

Wij hebben 2 weken in augustus hier door gebracht. Schitterend uitzicht vanuit het appartement. Goed ingericht. Miste iets wat gelijk opgelost werd. Zeer aardige verhuurders. Mooie omgeving. Alles is in de buurt te vinden. De Wildschönau kaart is zeer goed gebruik van gemaakt. Je hoeft je hier niet te vervelen.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 8
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 9

04-09-2019 - Belinda Schellingerhout

Wij hebben hier een heerlijke week gehad, goede ontvangst door de gast heer die gelijk een goede uitleg gaf.
De ligging is perfect voor heerlijke wandelingen in de prachtige natuur.
De omgeving is ook perfect voor een gezin met kleine kinderen.
Samen met de pas die we hebben gekregen hebben wij alle kabelbanen gebruikt omhoog te gaan en weer heerlijk naar beneden gewandeld.
Dus echt een aanrader als op zoek bent naar rust natuur en cultuur.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 10
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 10
Prijs / Kwaliteit 10

07-08-2019 - Desiree

Wij zijn 20 juli 2019 aangekomen voor een week vakantie in niederau. Dit was de 2de keer dat we hebben genoten in appartement mountain view. Voor ons als gezin van 6 personen is dit een heel fijn vakantiehuis. Met een hele uitgebreide inventaris. Dicht bij de gondels. We komen zeker nog een keer terug.

Algemene indruk 9
Ligging / Faciliteiten 9
Inrichting appartement 10
Hygiene appartement 7
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 9

22-07-2019 - Mirella en Hennie

We hebben begin juli een week lang mogen genieten van appartement Alpentraum.
Dit appartement is zeer compleet ingericht en biedt verder alles wat voor een fijne vakantie wenselijk is. De omgeving is prachtig en zeer geschikt om te wandelen. Wij hebben o.a. de Rosskopf, Joelspitze en de Gratlspitze 'bedwongen', maar dit is slechts een kleine keuze uit ontzettend veel mogelijkheden in de buurt van het appartement.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 10
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 9

11-07-2019 - John en Marijke

Wij hebben van 22 juni tm 6 juli appartement molslam gehuurd. Het was een uitstekend appartement, schoon en een groot balkon. De Wildschonaucard, die in de zomer gratis wordt verstrekt is een schot in de roos. Veel met de 4 gondelbanen naar boven geweest en mooie wandelingen gemaakt. Het appartement is op loopafstand gelegen t.o.v. de gondelbaan, 2 supermarkten en vele restaurants. Wij hebben genoten en komen graag terug.
Algemene indruk 10
Ligging / Faciliteiten 10
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 10
Gastvrijheid 10
Prijs / Kwaliteit 10

02-07-2019 - D.H.IJselendoorn

Het is een ideaal gelegen appartement en blijft ook in de zomer redelijk koel.
Alles is aanwezig. Ook eventueel winkels voor de verse waren. Kortom het is een ideaal uitgangspunt voor diverse tochtjes, de lift naar boven om de warmte te ontvluchten ligt oploopafstand.Dit is natuurlijk ook in de winter een pluspunt. 's Zomers kan je daar ook uitstekend wandelen dus ver hoef je niet te gaan. Het geeft alleen maar plussen

Algemene indruk 10
Ligging / Faciliteiten 10
Inrichting appartement 10
Hygiene appartement 10
Gastvrijheid 10
Prijs / Kwaliteit 10

04-06-2019 - Marlies leenders

We hebben van 18 t/m 24 mei 2019 mogen verblijven in appartement Alpentraum.
Het appartement was erg netjes en volledig ingericht. De omgeving is prachtig en we zijn van plan om nogmaals terug te komen.
Algemene indruk 10
Ligging / Faciliteiten 10
Inrichting appartement 10
Hygiene appartement 10
Gastvrijheid 10
Prijs / Kwaliteit 10

16-03-2019 - Familie de With

Een midweek verbleven in appartement Edelweiss, prima gelegen. Op loopafstand van piste, restaurants en supermarkt.

Appartement is niet groot, maar hebben er een goed verblijf gehad.

Goed en fijn contact vooraf met verhuurders. Voor de toekomst weten we jullie te vinden!
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 7
Hygiene appartement 8
Gastvrijheid 8
Prijs / Kwaliteit 8

11-03-2019 - Veroni Pereboom

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in appartement Sonnhang de Luxe. Het is een fijn en zeer compleet ingericht appartement, op loopafstand van de pistes en restaurants. Het contact vooraf met de verhuurders verliep soepel en alle mogelijke informatie werd verstrekt. Ter plaatse bleek gastheer Matt ook een behulpzaam en een goede contactpersoon.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 9
Hygiene appartement 8
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 8

11-03-2019 - Sandra

Dit voorjaar een kleine week met ons gezin genoten van het appartement in Sonnenalp. Een prima uitvalsbasis om lekker te skieen, heerlijk dicht bij een aantal pistes, met de gondel op loopafstand. Het appartement was schoon en goed voorzien met pannen, borden, glaswerk en bestek.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 9
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 8
Prijs / Kwaliteit 9

13-02-2019 - Silvia

Dit jaar hebben we met de familie een heerlijke vakantieweek gehad in appartement Sonnhang deLuxe. Het appartement is netjes ingericht en ideaal voor meerdere gezinnen/een groter gezin. We zaten ook vrij dicht bij de pistes en het centrum. Dit was voor het skiën, maar ook voor ons met kleine kinderen ideaal.
Algemene indruk 9
Ligging / Faciliteiten 9
Inrichting appartement 9
Hygiene appartement 8
Gastvrijheid 8
Prijs / Kwaliteit 9

10-02-2019 - Erwin & Jolanda Daalmeijer

Verbleven afgelopen week in Norderbergalm luxe appartement en zoals beschreven op site zo is het ook!
Heerlijk balkon op zuiden met uitzicht op de Markbachjoch. En wat een plaatje was dat nu met de talrijke sneeuw en het zonnetje overdag.
Appartement van alle gemakken voorzien met heerlijke bedden en verduisterende gordijnen en naast de tv met Nederlandse zenders is ook de bluetooth speaker ideaal voor koppeling met eigen mediabron.
Netjes ingericht verder.
Badkamer wellicht wat aan kleine kant en algeheel is pand nogal gehorig waar sommige bewoners/huurders geen rekening mee houden op het vroege tijdstip.
Ligging t.o.v gondel Markbachjoch is ideaal, 5 minuten lopen.
Hier kun je tevens bij Hexenalm smidddags en/of savonds lekker een happie & drankie doen. Nieuwe Nederlandse eigenaar die gezellig praatje komt maken en het goed voor elkaar heeft met prima personeel, lekker eten en heerlijke cocktails.
Algemene indruk 9
Ligging / Faciliteiten 9
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 10
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 9

10-02-2019 - Marja Vermolen

Het is wat donker in het appartement waardoor je geen boek kan lezen.
Wat kleine gebreken die in enquêteformulier verwerkt zijn en zo verholpen kunnen worden. Verder mooi appartement met goede ligging tot vele ski gebieden.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 7
Hygiene appartement 7
Gastvrijheid 8
Prijs / Kwaliteit 8

22-01-2019 - Fam Kruijswijk, van Kuijk, Vogel en Heeren

De eerste week van het nieuwe jaar hebben wij als familie genoten van een fijn verblijf in Sonnenalp appartementen. Het was super. Dicht bij de piste en alle andere faciliteiten. We komen graag nog een keer terug.
Algemene indruk 9
Ligging / Faciliteiten 9
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 9

15-10-2018 - Petra Vebo

Zowel aan de achterkant als de voorkant verbleven in een appartement. Achterkant heerst rust, voorkant drukker maar zon op 't balkon, maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Contact met beheerders altijd snel en correct, ook de gastvrouw ter plaatse prima. Prachtige omgeving met voor ieder wat wils om te doen/bekijken, lift op loopafstand evenals meerdere eetgelegenheden. Voelt steeds weer als thuiskomen en we zijn nog lang niet uitgekeken/ uitgewandeld.
Algemene indruk 8
Ligging / Faciliteiten 9
Inrichting appartement 7
Hygiene appartement 8
Gastvrijheid 9
Prijs / Kwaliteit 9

12-10-2018 - Willem Verboom

We zijn er nu al enkele malen geweest in het Sonnenalp complex en telkens weer een fijne en leuke ervaring. En we genieten dan ook volop van de prachtige omgeving daar en we wandelen stiekem heel wat kilometers. Ook in de winter is dit echt een place to be...... je kunt er ook nog eens fantastisch skiën, de piste is maar 300 meter vanaf de voordeur. Geweldig toch.
Algemene indruk 7
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 7
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 8
Prijs / Kwaliteit 9

07-08-2018 - Dennis de Jong

We hebben een super leuke vakantie gehad in een mooi appartement dicht bij de gondel.
Algemene indruk 7
Ligging / Faciliteiten 8
Inrichting appartement 8
Hygiene appartement 9
Gastvrijheid 7
Prijs / Kwaliteit 9

Copyright Sonnenalp 2019| Over ons | Contact | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Realisatie DJP Media Steenwijk